Με την φιλοσοφία μας “360 Ολική Εξυπηρέτηση” θέλουμε να διευκολύνουμε όσο το δυνατόν περισσότερο τις αγορές σας, να μείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι από τα προϊόντα μας, ώστε να φανούμε άξιοι της εμπιστοσύνη σας .

Διευκόλυνση

Άμεσα και Απλά

Ενημερώνουμε με συγκεκριμένες πληροφορίες για την ποικιλία ,τις ιδιότητες και την χρήση των προϊόντων μας, ώστε να αγοράσετε αυτό ακριβώς που χρειάζεστε.Τα παραδίδουμε μέσα στο σπίτι σας ακόμα και την ίδια μέρα της αγοράς με ραντεβού και αν χρειάζεται συναρμολογημένα, πάντα χωρίς χρέωση ενώ αν θελήσετε να αλλάξετε ένα προϊόν θα γίνει άμεσα και απλά.

Άμεσα και Απλά

Σας καλωσορίζουμε και ακούμε προσεκτικά αυτά που θέλετε να ρωτήσετε για κάθε προϊόν, εξηγούμε με κάθε μικρή λεπτομέρεια πως θα τα χρησιμοποιήσετε καλύτερα , τι χρειάζεται για να τα συντηρήσετε και κατά πόσο και σε ποιες συνθήκες αντέχουν . Επιπλέον έχουμε σταθερά χαμηλά τις ίδιες τιμές όλο το χρόνο γιατί προσέχουμε πολύ τα προϊόντα μας να μην επιβαρύνονται με περιττά έξοδα. Έτσι είμαστε σίγουροι ότι αυτό που πήρατε θα το χαρείτε και θα αξίζει.

Ικανοποίηση

Εμπιστοσύνη

Γνωρίζουμε καλά τις προδιαγραφές των προϊόντων που πουλάμε, έτσι είμαστε σε θέση να τα ελέγξουμε σωστά πριν τα αγοράσετε. Είμαστε σίγουροι και ειλικρινείς , για αυτό δεχόμαστε όλες τις επιστροφές και μάλιστα χωρίς χρέωση στις ηλεκτρονικές αγορές.