ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

1. Η δωροεπιταγή δίνεται κάθε φορά που ο πελάτης συμπληρώσει το ποσό των 50€ αγορών στο e-shop (για παραγγελίες εντός Αττικής). Ανάλογα το τελικό ποσό, παίρνει και τον αντίστοιχο αριθμό δωροεπιταγών των 10€.
Για παράδειγμα με αγορές 100€ στο e-shop ο πελάτης θα πάρει δωροεπιταγή των 20€, με αγορές των 150€, θα πάρει δωροεπιταγή των 30€ κοκ.
Η δωροεπιταγή αποτελείται από έναν κωδικό, ο οποίος στέλνεται μέσω e-mail στον πελάτη, αφού η παραγγελία του έχει ολοκληρωθεί και παραδοθεί.
2. Η εξαργύρωσή της μπορεί να γίνει μόνο σε επόμενη αγορά και όχι σε αυτήν για την οποία ο πελάτης την παρέλαβε.
3. Ο κωδικός που στέλνεται μπορεί να εξαργυρωθεί μόνο και μία φορά σε παραγγελία που έχει χρησιμοποιηθεί η ίδια διεύθυνση e-mail, στην οποία στάλθηκε ο κωδικός της δωροεπιταγής.
4. Δεν υπάρχει όριο στον αριθμό των δωροεπιταγών που μπορεί να λάβει ο κάθε πελάτης που πληροί τις προϋποθέσεις, κατά τη διάρκεια που θα ισχύει η προωθητική ενέργεια από την εταιρία.
5. Δεν ανταλλάσσεται με χρήματα μερικώς ή ολικά
6. Μπορεί να εξαργυρωθεί σε αγορές που συμπεριλαμβάνουν όλα τα προϊόντα που εμπορεύεται το tzambaspiti.gr χωρίς καμία εξαίρεση.
7. Κατά την έκδοσή της και προκειμένου να δοθεί, ο πελάτης συναινεί στο να παραχωρήσει στο tzambaspiti.gr τα κάτωθι προσωπικά στοιχεία για λόγους ενημέρωσης, καταγραφής και ελέγχου της ομαλής λειτουργίας της προωθητικής ενέργειας. Επίσης συναινεί στην χρήση των στοιχείων του για μελλοντικές προωθητικές ενέργειες, από τις οποίες μπορεί να εξαιρεθεί οποιαδήποτε στιγμή το επιθυμεί και ζητήσει.
a) Ονοματεπώνυμο
b) Περιοχή κατοικίας
c) Τηλέφωνο επικοινωνίας
d) Ηλεκτρονική διεύθυνση e-mail